Indice Viteza Anvelope: Iata Cum Faci Alegerea Corecta

Posted by judsoncarreiro2 in Uncategorized | 0 comments

In paleta lor de produse puteti gasi atat biciclete gata facute cat si o gama foarte mare de componente, pentru orice nevoi si gusturi: casti, pompe, faruri, si sisteme antifurt sunt cateva exemple. În sfârșit, Bridgestone Weather Control A005, care a ocupat ultimul loc în ratingul general (în absența anvelopelor bugetare în test), a avut un efect bun pe suprafețele uscate și, mai ales, pe cele umede, astfel încât, în această privință, pot fi chiar comparate cu anvelopele de vară In vederea alegerii celor mai bune cauciucuri de iarnă, pretul este important, insa nu trebuie sa devina cel mai important criteriu de decizie.

De asemenea, o presiune corectă în anvelope tigar vara oferă protecţie pentru jantă împotriva denivelărilor, rocilor sau găurilor/craterelor din suprafaţa de rulare. O astfel de diferenta poate implica deci folosirea unor materiale mai rezistenta, intarirea elementelor de baza ale cauciucului sau folosirea unor elemente suplimentare.

Anvelopele sunt proiectate special pentru mersul prin noroi. Producatorul Tigar, detine uzine de ultima generatie echipate cu cele mai noi tehnologii inovative pentru pneuri, si datorita faptului ca anvelopele acestuia au trecut numeroase teste tehnice, a capatat foarte multe certificari Europene si internationale.

Cu alte cuvinte, nu sunt recomandate incepatorilor pe trasee tehnice, avand in vedere ca ofera o viteza foarte mare la rulare si nu asigura precizie in conditii extreme, chiar daca se descurca excelent in viraje sau pe drumuri cu noroi, datorita crampoanelor laterale care intra in actiune Fiecare set de anvelope auto are inscripționat pe flancurile sale cei doi indici, pe care orice proprietar de anvelope trebuie să îi cunoască înainte de achiziție.

Sarcina la suspensie este mult mai mica si ea, deoarece acest tip de anvelope sunt mult mai lejere. S reprezinta Mud (noroi) & Snow (zapada) si este inscriptionat atat pe anvelopele de iarna, cat si pe cele All season Indicele de sarcina nu poate fi utilizat independent pentru a accepta inlocuire anvelopei.

Anvelopele de iarna folosesc materiale care sunt mai flexibile la temperaturi frigide, ceea ce este esential. Anvelopele de iarna sunt un accesoriu indispensabil pentru orice masina. În cazul în care setăm presiunea optimă, întreaga cale de rulare a anvelopei este folosită, semnificatie dimensiuni anvelope astfel beneficiind de tracţiune optimă. Este interzis de montat o anvelopa cu un indice de viteza inferior celui al anvelopei de origine sau al celui preconizat de constructor.

Prin urmare, unul din scopurile de baza al companiei este descoperirea de noi materiale si designuri care sa ridice stacheta in ceea ce priveste calitatea si fiabilitatea marfurilor sale. Indicele de viteza arata ca anvelopa permite o anumita viteza maxima.

Functioneaza la performante optime si pe drumurile rele, datorita dimensiunilor sale.

Spuneam în articolul precedent că o anvelopă trebuie să fie flexibilă, să se poată deforma un pic pentru a se mula pe teren. Anvelopele Ranforsate sunt anvelopele care se folosesc pentru a se sustine o greutate mai mare decat de obicei, decat cea normala.

Datorita materialelor si tehnologiilor folosite la fabricarea cauciucurilor de vara acestea sunt net superioare anvelopelor all-season iar folosirea anvelopelor de iarna in sezonul cald sunt complet nerecomandate datorita distantei de franare care este mult mai lunga si a uzurii premature datorate clasei de temperaturi din care fac parte.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>